Broodje met Proven?aalse runderrollade en fijne groenteratatouille

  • 4 personen
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Bak alle groenten aan in 3 eetlepels olijfolie. Voeg daar de tomatenpuree, de knoflook en de tijm aan toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.

Snijd de broodjes doormidden en besprenkel ze met olijfolie. Beleg met de rollade en ratatouille en garneer met basilicum, bieslook en halve tomaatjes.

Bron: Proef...nr. 7 2010

Ingrediënten

1 ons Proven?aalse runderrollade (als u gewone rollade gebruikt kunt u verse Proven?aalse kruiden aan de ratatouille toevoegen)
4 kleine broodjes
? courgette (in kleine blokjes)
? aubergine (in kleine blokjes)
? rode paprika (in kleine blokjes)
? rode ui (in kleine blokjes)
1 eetlepel tomatenpuree
4 cherrytomaatjes
1 eetlepel tijmblaadjes
? teentje knoflook (geperst)
4 sprietjes bieslook
4 eetlepels olijfolie