Broodjes fricandeau met limoenmayonaise en rode ui

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Meng de mayonaise met de cr?me fra?che, het limoensap en de rasp. Breng het geheel
op smaak met zout en peper en zet het koud weg.

Breng de balsamicoazijn met het water aan de kook en roer de honing erdoorheen.
Giet het geheel over de rode uienringen.

Besmeer de onderste helft van de broodjes met de limoenmayonaise. Drapeer de fricandeau erop en garneer de broodjes met de zoetzure uienringen.

Ingrediënten

4 kaiserbroodjes
150 g gebraden fricandeau
2 rode uien, gehalveerd, in flinterdunne plakjes
100 ml balsamicoazijn
100 ml water
1 eetlepel honing
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels cr?me fra?che
Halve limoen, rasp en sap