Bruine puntjes met rosbief, mosterdroomkaas en gebakken uienringen

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Voorbereiding?
Bak de broodjes zo nodig af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de roomkaas in een kommetje en roer er de mosterd en wat zout en peper door. Snijd de uien in ringen. Bak ze in wat hete boter of olie in een koekenpan regelmatig omscheppend tot ze goudbruin gekleurd zijn. Bestrooi ze met wat zout en peper. Schep ze uit de pan.

Afwerking
Halveer de broodjes in de lengte en besmeer de helften met de mosterdroomkaas. Verdeel de rosbief over de onderste helften van de broodjes. Verdeel daarover de uienringen. Leg de kapjes op de broodjes.

Bron: Koken met de Keurslager, 2001, jaargang 15, nr. 90

Ingrediënten

4 bruine (afbak) puntjes
100 gram verse roomkaas (bijv. Mon Chou)
1 eetl. mosterd
zout en versgemalen peper
1 grote of 2 kleinere uien
olie of boter om te bakken
200 gram gesneden rosbief

Keukengerei

Kom Koekenpan