Bruschetta met kruidencr?me en Parmaham

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hapjes
  • 0-20 minuten
  • Italiaans
  • Feesten
Aan de slag

Bereidingswijze

Rooster schuine plakken stokbrood, die besprenkeld zijn met olijfolie gemengd met een geperst teentje knoflook, goudbruin op de bakplaat in een hete oven. Meng 2 eetl. pesto door 1 klein bekertje (125 ml) cr?me fra?che. Verdeel deze cr?me over het geroosterde stokbrood en leg daarop plakjes Parmaham. Garneer met in reepjes gesneden gedroogde tomaat op olie.

Bron: Koken met de Keurslager, 2003, jaargang 17, nr. 10

Ingrediënten

stokbrood
olijfolie
geperst teentje knoflook
2 eetl. pesto
125 cr?me fra?che
plakjes Parmaham
gedroogde tomaten op olie

Keukengerei

Kommetje