Canap? met cr?me van kalfsleverworst en peperpeertjes

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Tussendoortje
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Roer eens een ons kalfsleverworst met een lepel zure room glad en doe over in een spuitzak, zet koel weg. Was en snijd een rijpe peer in dunnen partjes en marineer die een kwartier in een paar eetlepels witte balsamicoazijn, honing en versgemalen peper. Steek ondertussen rondjes uit vers wit brood en spuit er een toefje levercr?me op, garneer met een stukje peer.

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 9

Ingrediënten

1?ons kalfsleverworst
1?lepel zure room
1 rijpe peer
een paar eetlepels witte balsamicoazijn
honing
versgemalen peper
vers wit brood

Keukengerei

Kom Spuitzak