Ciabatta met rosbief, avocado en sjalottenmayonaise
- 0 personen
- Vrij makkelijk
- Lunch
- 0-20 minuten
- Italiaans
Meng voor de mayonaise de gesnipperde sjalot, creme fraiche en de peper door elkaar.
Snijd de ciabatta?s doormidden en besprenkel ze met olijfolie.
Schil de avocado en snijd deze in plakjes. Besprenkel met het citroensap om verkleuring tegen te gaan.
Beleg de ciabatta?s ruim met rosbief en strooi er zout en peper over naar smaak. Beleg vervolgens met de avocado en een flinke dot sjalottenmayonaise. Garneer met de platte peterselie.
4 kleine ciabatta?s
150 g rosbief
1 avocado
1 bosje platte peterselie, gesneden
1 citroen, geperst
Voor de sjalottenmayonaise
1 sjalot, gesnipperd
1 eetlepel creme fraiche
3 eetlepels mayonaise
3 draaien zwarte peper