Stap 1
Snijd de plakjes pancetta doormidden en wikkel elk helft om een coquilles. Snijd de stronk uit de witlof en snijd de lof in de lengte in flinterdunne reepjes. Snijd de granaatappel doormidden en sla met een lepel op de bovenkant zodat zaadjes eruit vallen. Schep de zaadjes door de witlof en verdeel dit over 2 bordjes.
Stap 2
Klop een dressing van de mosterd, azijn, honing en olie en breng op smaak met zout en peper. Giet een eetlepel van de dressing over de witlof.
Verwarm een paar druppels olie in de koekenpan en bak de coquilles aan elke kant 1 minuut. Leg op elk bord twee coquilles.
2 plakjes pancetta
4 coquilles
1 stronkje witlof
1 granaatappel
mespunt scherpe mosterd
1 el frambozenazijn
2 druppels honing
2 el olijfolie of hazelnootolie
zout en peper
koekenpan