Crostini met geitenkaas, salade van geroosterde groenten en Gandaham

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Voorgerecht
  • 20-30 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Crostini?s:
Snijd een stokbrood in niet te dikke plakjes, besmeer met olijf- of knoflookolie en bak 20-30 minuten in een voorverwarmde oven van 140 graden.

Tip: hoe lager de oventemperatuur, hoe langer ze moeten bakken, hoe langer ze knapperig blijven.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de groenten over een bakplaat, besprenkel met olijfolie, zout en peper en plaats 5-10 minuten in de oven. Laat daarna afkoelen.

Besmeer de crostini?s met geitenkaas, verdeel er de salade over en maak af met een plakje Gandaham.

Bron: Proef 8 2014

Ingrediënten

Voor 12-16 stuks:
100 g Gandaham
100 g zacht geitenkaas
1 paprika, in kleine blokje
1 courgette, in kleine blokjes
1 aubergine, in kleine blokjes
2 eetlepels olijfolie
1 tomaat, in kleine blokjes