Crostini met tomaat en mozzarella

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Tussendoortje
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Elk puntje in 4 schuine sneetjes snijden. De sneetjes met olijfolie besprenkelen en onder een hete grill aan een kant goudbruin roosteren. Elk sneetje op de niet geroosterde kant met pesto bestrijken, daarop een plakje coppa di Parma leggen. De tomaten wassen en in dunne plakjes snijden. De mozzarella laten uitlekken en in 8 dunne plakjes snijden of op een rasp raspen. De coppa afdekken met een of meerdere plakjes tomaat, en daarna met de mozzarella. De sneetjes onder een hete grill zetten tot de kaas is gesmolten. Garneren met een blaadje basilicum en versgemalen peper. Direct serveren.

Ingrediënten

- 8 plakjes coppa di parma
- 2 ciabattabroodjes
- groene pesto
- 2 tomaten
- 1 bolletje mozzarella
- blaadjes basilicum
- olijfolie
- zout, peper