Crostini van zeebonk, tomaat en Hollandse saucijsjes
- 4 personen
- Vrij makkelijk
- Bijgerecht
- 20-30 minuten
Leg de gehalveerde saucijsjes in een diep bord en voeg de dilleblaadjes, wat zout en peper en de helft van de olijfolie toe. laat dit een half uurtje marineren.
Meng de tomaat en rucola met de rest van de olijfolie en breng dit op smaak met zout en peper.
Wrijf de geroosterde sneetjes brood in met de knoflooktenen en bak de gehalveerde saucijsjes in een grill- of koekenpan.
Beleg de sneetjes brood met het tomatenmengsel en leg er het saucijsje bovenop.
2 saucijsjes, in de lengte gehalveerd
100 ml olijfolie
Blaadjes van 2 takjes dille
50 ml olijfolie
1 teentje knoflook fijngesneden
1 teentje knoflook, gepeld en gehalveerd
2 sneetjes zeebonk (of ander volkorenbrood), geroosterd en gehalveerd
2 rijpe tomaten, ontveld en in blokjes