Stap 1
Laat de entrecotes op kamertemperatuur
komen.
Stap 2
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen
op de verpakking.
Stap 3
Kook de doperwtjes gaar en laat ze
uitlekken. Spoel de ma?s in een zeef of
vergiet af onder de koude kraan en
laat uitlekken. Snijd de tomaten in reepjes.
Stap 4
Schep de doperwten, de ma?s en de
tomaten met een paar lepels van de
olie door de couscous, breng op
smaak met zout en peper en houd warm.
Schep er kort voor het serveren de
peterselie door.
Stap 5
Verhit de boter in een koekenpan
en bak de entrecotes een paar
minuten aan beide kanten tot ze
de gewenste graad van gaarheid
hebben (in 3 minuten per kant zijn ze ros?). Schep het vlees uit de pan
en laat het afgedekt 5 minuten rusten.
Snijd de entrecotes schuin op de draad
in plakken van circa 2 cm dik en bestrooi
ze met wat zout en peper. Leg het vlees
op de couscous en serveer meteen.
2 entrecotes van samen circa
400 gram
250 gram snelkokende couscous
250 gram doperwtjes (diepvries)
1 blikje ma?skorrels (400 gram)
2 eetl. zongedroogde tomaten
op olie
2 eetl. fijngehakte peterselie
zout en versgemalen peper
40 gram braadboter
Kom Kookpan Vergiet Koekenpan