Entrecote met kruidenmascarpone

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Feesten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Bestrooi de entrecotes rondom met grof zout en peper. Roer de mascarpone los met de kruiden en mosterd en zet koel weg. Verwam de boter in de koekenpan en bak de entrecotes aan elke kant op hoog vuur circa 4 minuten.

Stap 2
Snijd de entrecotes doormidden en serveer met een toef mascarpone en bijvoorbeeld gepofte aardappelen.

Bron: Koken met de Keurslager, 2006, jaargang 20, nr. 4

Ingrediënten

2 entrecotes van circa 300 g per stuk
grof zout en versgemalen peper
4 el mascarpone
1 el fijngeknipte bieslook
1 el fijngeknipte kervel
1 tl grove mosterd
2 el vloeibare boter

Keukengerei

Koekenpan Kom