Erwtensoep tosti

  • 0 personen
  • Makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Beleg een sneetje volkoren- of meergranenbrood met katenspek en bestrijk dun met grove mosterd. Snijd een ui in hele dunne ringen en zet ze een minuutje in heet water om de rauwe uiensmaak kwijt te raken. Dep ze droog op keukenpapier en leg een paar uienringen op het spek. Dek af met een plak belegen kaas en dek af met een tweede sneetje brood. Bestrijk de bakplaten van het tosti-apparaat dun met olie en rooster de tosti goudbruin. Lekker bij erwtensoep of andere maaltijdsoepen.

Bron: Koken met de Keurslager, 2003, jaargang 17, nr. 1

Ingrediënten

Volkoren of meergranenbrood
katenspek
grove mosterd
ui, in dunne ringen gesneden
belegen kaas

Keukengerei

Tosti-apparaat