Escalope Milanese met boontjes en gegrilde citroen
- 4 personen
- Makkelijk
- Hoofdgerecht
- 0-20 minuten
Klop de eieren los en doe ze in een brede kom.
Bestrooi de kalfschnitzels met zout en peper en haal ze een voor een door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeel dat vemengd is met de geraspte Parmezaan.
Leg de gepaneerde kalfschnitzels even weg.
Kook de boontjes af en spoel ze koud. Rol ze daarna in met Italiaans spek en bak de rolletjes even aan in een koekenpannetje totdat het spek een beetje kleurt.
Halveer de citroenen en gril deze aan op een grillpannetje.
Bak als laatste de kalfschnitzels goudbruin aan op halfhoog vuur en serveer deze met de boontjes en het gegrilde citroentje.
4 kalfsschnitzels van 130 gram per stuk
200 g bloem
3 eieren
80 g Parmezaanse kaas (fijn geraspt)
80 g paneermeel
Olijfolie
200 g haricot verts
4 plakjes Italiaans spek (pancetta)
4 citroenen