Exotisch worstenbroodje

  • 10 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Marokkaans
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

1. Bak in een voorverwarmde oven het Turks brood af tot het bruin is.
2. Meng voor de aioli de mayonaise, mosterd, knoflook cr?me fra?se en breng op smaak met peper en zout.
3. Bak de worstjes in de koekenpan in 5 minuten gaar.
4. Snijd driehoekjes (van ongeveer 10 centimeter) van het Turkse brood. Beleg ze met sla, de worstjes en een lepel aioli.

Bron: Proef 2 2011

Ingrediënten

1 Turks brood
10 merquez worstjes
1 kropje Romeinse sla gesneden
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel fijne Franse mosterd
2 teentjes geperste knoflook
1 eetlepel cr?me fra?se

Keukengerei

Koekenpan