Stap 1
Verwarm de oven voor op 200?C. Snijd de gerookte kipfilet in smalle reepjes. Hak de noten grof. Verdeel de bosuitjes in kleine ringetjes. Rooster de noten in 1 eetl. zonnebloemolie. Schep de kipfilet en bosuitjes erdoor en roerbak 3 minuten. Haal de pan van de warmtebron.
Stap 2
Giet de ananasstukjes af en hak ze fijn. Meng ze met de currysaus en kerriepoeder door de yoghurt. Meng de saus door het kipfiletmengsel.
Stap 3
Verwarm de tortilla?s 20 seconden in een magnetron op 800 watt of 2 minuten in de warme oven tot ze soepel zijn. Leg de tortilla?s naast elkaar, verdeel de vulling erover. Sla de zijkanten van de tortilla over de vulling en rol de tortilla?s op. Bestrijk ze met olie. Leg ze op bakpapier op de bakplaat en zet deze 10 minuten in de oven zodat ze licht krokant zijn. Lekker met een groene salade.
250 gram gerookte kipfilet
2 eetl. ongezouten cashewnoten of pinda's
2 bosuitjes
2 eetl. zonnebloemolie
1 klein blikje ananasstukjes op sap
4 eetl. currysaus
1 theel. kerriepoeder
1 dl yoghurt
4 tortilla's van 25 cm doorsnede (kant en klaar)
Koekenpan Kom