Verhit de olijfolie en boter in een pan en braad de runderfilets aan tot ze beginnen te verkleuren. neem het vlees uit de pan en bestuif het met de bloem. Leg terug in de pan, voeg de Marsala erbij en laat dit inkoken.
Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper en laat het enkele minuten stoven.
Haal het vlees uit de pan en leg het in een vuurvaste schaal. Sprenkel wat witte truffelolie erover. Leg de plakken ham en kaas erop, giet de bechamelsaus erover en bak het vlees een paar minuten in een voor- verwarmde oven op 200 C. Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
Leg wat pasta met peterselie in het midden van elk bord en leg er een filet op. druppel wat saus rondom.
4 runderfilets van ca. 100 g per stuk
40 g boter
3 eetlepels olijfolie
300 g avena 18 (lijkt op rijst, maar is wel degelijk een echte pasta)
3 eetlepels bloem
0,5 wijnglas Marsala (Italiaanse versterkte wijn)
4 plakken Gruyere
4 plakken rauwe ham
0,5 kopje bechamelsaus
2 eetlepels witte truffelolie
peterselie, gesneden