Fricandeau met groentereepjes

  • 20 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hapjes
  • 0-20 minuten
  • Feesten
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd 5 grote augurken in de lengte in vieren. Snijd 20 repen van circa 10 cm lang van een winterwortel en 20 repen uit een rode paprika. Roer 2 eetlepels grove mosterd en 2 eetlepels zure room door elkaar. Leg 20 plakken gebraden varkensfricandeau naast elkaar op het werkvlak en bestrijk ze dun met de mosterdroom. Leg op elke plak een reepje augurk, een reepje wortel en een reepje paprika. Rol de fricandeau op en zorg dat de kleurige groentereepjes uitsteken.

Bron: Koken met de Keurslager, 2004, jaargang 18, nr. 10

Ingrediënten

5 grote augurken
winterwortel
rode paprika
2 eetlepels grove mosterd
2 eetlepels zure room
20 plakken gebraden varkensfricandeau

Keukengerei

Kommetje