Gegrilde entrecote met oregano en knoflookbotersaus

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Wrijf de entrecotes in met olijfolie en bestrooi ze met zout, peper en oregano. Verwarm in een klein pannetje de boter en laat de knoflook daarin zachtjes een paar minuten mee fruiten. Verwarm de grillpan en grill de entrecotes in circa 3 minuten per kant mooi bruin en ros?. Leg op elk bord een entrecote. Roer de knoflookboter goed door en giet dit over het vlees. Lekker met wat gestoomde groenten of sla.

Bron: KmdK, 06-2008

Ingrediënten

4 entrecotes van 150 g p st.
2 el olijfolie
grof zout en versgemalen peper
1 el gedroogde oregano
50 g boter
2 teentjes knoflook, geperst

Keukengerei

Grillpan Klein pannetje