Geroosterde marshmallows met aardbeiensalade

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Nagerecht
  • 0-20 minuten
  • Barbecue
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Spoel de aardbeien onder koud water af en verwijder de kroontjes. Snijd ze in vieren en doe ze in een schaal. Snijd de muntblaadjes in reepjes. Schep de aardbeien om met de munt, poedersuiker, citrussap en breng verder op smaak naar zuur of zoet. Laat afgedekt in de koelkast op smaak komen.

Stap 2
Steek de marshmallows aan spiesen en rooster ze boven de barbecue tot ze verkleuren en zacht zijn. Smeer ze op een wafeltje en serveer dit met de koude aardbeiensalade.

Bron: Koken met de Keurslager nr 05-2007

Ingrediënten

250 g aardbeien
2 takjes munt
2 el poedersuiker
knijpje citroen
sap van 1/2 sinaasappel
16 tot 20 marshmallows
8 dunne wafeltjes
spiesen

Keukengerei

Spiesen