doe de aardappelschijfjes in een kom, dek af met magnetronfolie en stoom ze in circa 4 minuten gaar in de magnetron. Verwarm een halve eetlepel boter en bak de champignonplakjes op hoog vuur in 2 minuten bruin. haal ze uit de pan en laat in dezelfde pan de spinazie met aanhangend water in de rest van de boter alleen slinken en bestrooi met zout en peper. Verwarm het vlees een mionuut in de magnetron. VErwarm de peperroomsaus in de magnetron of een pannetje. Leg op elk bord een stapeltje aardappelschijfjes, daarop een beetje spinazie en wat champignonplakjes. Vervolg met twee plakjes tomaat en verdeel daarna het vlees over de vier porties. bestooi het geheel met nog wat versgemalen peper en giet er wat saus over.
400 g gare kip of varkenshaas, in plakken
400 g aardappelschijfjes
1 el boter
16 kastanjechampignons, in plakjes
250 g verse spinazie, gewassen
zout en verse spinazie, gewassen
zout en versgemalen peper
2 dl kant-en-klare peperroomsaus
2 trostomaten in plakken
kom magnetronfolie koekenpan