Gevuld ei met hamcr?me

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hapjes
  • 0-20 minuten
  • Feesten
Aan de slag

Bereidingswijze

Kook 6 eieren hard in 8 minuten, spoel ze koud af en pel ze. Snijd de eieren doormidden en haal het geel eruit. Spoel de halve eieren schoon onder water en laat ze met het snijvlak naar onder uitlekken op keukenpapier. Doe 50 g gekookte ham samen met het eigeel en twee eetlepels mayonaise, zout en peper in een keukenmachine en maal tot het een luchtige cr?me is. Doe de cr?me over in een spuitzak en vul hiermee de halve eieren. Het vullen gaat ook met twee lepeltjes.

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 5

Ingrediënten

6 eieren
50 g gekookte ham
2 eetlepels mayonaise
zout en peper

Keukengerei

Kookpan Keukenmachine Spuitzak of twee lepeltjes