Grillspiesjes met tomatensausje

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een pan en bak hierin de gesnipperde ui lichtbruin. Voeg de stukjes perzik en blokjes tomaat to. Giet er nog een paar eetlepels van het perzikenvocht bij. Laat het sausje aan de kook komen en laat het circa 5 minuten zachtjes koken. Breng het sausje op smaak met zout en peper. Bestrijk de grillspiesjes met een beetje olie en rooster ze aan beide kanten in een paar minuten bruin.

Bron: Koken met de Keurslager nr 05-2007

Ingrediënten

4 grillspiesjes
1 el olie
1 uitje, fijngesnipperd
2 halve perziken uit blik, in kleine stukjes
5 el tomatenblokjes uit blik
zout en peper

Keukengerei

koekenpan kwastje