Kook de aardappelblokjes in 6 minuten, de wortelblokjes in 4 minuten en de erwten in 2 minuten beetgaar. laat alles afkoelen.
Meng de ham, aardappel, wortel, erwtjes, augurk, zilveruitjes, appel en kappertjes door elkaar.
Roer de mosterd en witte wijnazijn door de mayonaise en schep dit door de salade.
Garneer met verse peper en de peterselie.
Leg de eipartjes op de salade.
200 g schouderham, klein gesneden
500 g vastkokende aardappels, geschild, in blokjes
Halve winterpeen, geschrapt, in blokjes
125 g diepvrieserwten
3 eieren, hardgekookt, en in vieren gedeeld
100 g zoetzure augurken, fijngesneden
50 g zilveruitjes
1 zure appel, ongeschild, in partjes
1 eetlepel kappertjes
5 eetlepels mayonaise
2 eetlepels witte wijnazijn
1 eetlepel dijonmosterd
Half bosje peterselie, fijngehakt