Hachee van kalfssukade en gamba’s met penne

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • > 60 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Kook de penne gaar volgens de beschrijving op de verpakking.
Bak de blokjes sukade in margarine goudbruin en blus ze af met de kalfsjus en de kreeftenfond. gaar het vlees in 1,5 uur gaar.
Bak de gamba?s aan en doe die bij het vlees. voeg vervolgens de tomaatjes en basilicum toe.
Breng op smaak met zout en peper en een geperst teentje knoflook.
Serveer met de penne en garneer het geheel met wat blaadjes basilicum.

Bron: Proef 2 2012

Ingrediënten

450 g kalfssukade, in blokjes gesneden
12 gamba?s, schoongemaakt
half bosje basilicum
15 kerstomaatjes
1 dl kalfsjus
50 ml kreeftenfond (Lacroix)
penne
geperst teentje knoflook
margarine