Hachee van varkens?schouder, witte bonen en cajunkruiden

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • > 60 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Bak de blokjes varkensvlees in de margarine goudbruin aan.
Voeg vervolgens de bonen, tomaten, tijm, knoflook, ui, kalfsjus en sherryazijn toe.
Laat dit alles ongeveer twee uur zacht gaar stoven.
Breng het stoofgerecht op smaak met zout, peper en cajunkruiden.
Serveer met gekookte rijst.

Bron: Proef 2 2012

Ingrediënten

500 g varkensschouderlappen, in blokjes gesneden
half pakje witte bonen, geweekt in water
margarine
1 blikje gepelde tomaten
2 takjes tijm
3 teentjes knoflook
2 uien, in ringen gesneden
1 dl kalfsjus
2 eetlepels oude sherryazijn
2 eetlepels cajunkruiden