Hamburger Napoli op ciabatta met rucola en Parmezaan

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Italiaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een koekenpan en bak de hamburgers in circa 4 minuten per kant gaar. Snijd ondertussen de broodjes open, giet er een straaltje olijfolie op. Leg de hamburgers op de broodjes, verdeel er wat rucola over en schaaf wat grove Parmezaanse kaas over het geheel. Lekker als maaltijd met wat rozemarijnfrieten uit de oven.

Bron: Koken met de Keurslager, 2006, jaargang 20, nr. 5

Ingrediënten

4 x hamburger Napoli
1 el vloeibare boter
4 kleine ciabatta broodjes
2 el olijfolie, extra vergine
handje rucola, gewassen en gedroogd
50 g Parmezaanse kaas aan een stuk

Keukengerei

Koekenpan