Harde puntjes met kipsalade

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Brunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de broodjes doormidden en hol ze iets uit.

Stap 2
Snijd de kipfilet in reepjes. Snijd het vruchtvlees van de geschilde mango in blokjes. Snijd de bleekselderij in de lengte in repen en de repen in piepkleine blokjes. Doe de kip, de mango en de bleekselderij in een kom. Roer de mayonaise, de kwark, de kerrie en wat zout en peper in een kommetje door elkaar en schep door het kipmengsel. Bewaar de afgedekte kipsalade tot gebruik in de koelkast.

Stap 3
Beleg de broodjes met slablaadjes en schep daarop de kipsalade.

Bron: Koken met de Keurslager, 2003, jaargang 17, nr. 6

Ingrediënten

200 gram gebraden kipfilet, iets dikker gesneden
4 harde witte of bruine puntjes
1 mango
1 steel bleekselderij
4 eetl. mayonaise
2 eetl. kwark
2 theel. kerrie
zout en versgemalen peper
blaadjes sla

Keukengerei

Kom