Doe de aardappelen, wortels en uien in de pan met water, zodat ze net onder staan. Laat dit 20 ? 25 minuten koken.
Leg de plakjes spek kruislings op een snijplank. Doe er een plakje kaas op en rol stevig dicht. Verwarm wat boter in een braadpan en bak de rolletjes om en om goudbruin. Voeg de honing en tijm toe en houd het warm.
Giet de aardappelen en wortels af, maar vang een beetje van het kookvocht op. Stamp het door elkaar en roer er de azijn, mosterd, peper, zout en een beetje kookvocht door.
Serveer direct samen met de geitenkaasrolletjes.
16 plakken katenspek
1 rolletje geitenkaas in 8 plakken
500 g aardappelen geschild en gesneden
2 eetlepels lavendelhoning
1 takje tijm geplukt en gehakt
250 g winterwortels geschrapt en fijn gesneden
250 g uien geschild en fijn gesneden
50 g boter
2 eetlepels natuurazijn
1 eetlepel mosterd
peper en zout
snijplank, stamper