Italiaanse bol met salade van beenham en bosui

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Italiaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Voorbereiding?
Snijd de beenham in smalle reepjes. Snijd de bosui in ringetjes. Roer de cr?me fra?che, de mayonaise en de tomatenketchup door elkaar en breng de saus op smaak met de kruiden en wat zout en peper. Schep de ham en de bosui door de saus en zet afgedekt in de koelkast. Maak de radijsjes schoon.

Afwerking
Laat de salade op kamertemperatuur komen. Snijd de radijsjes in plakjes. Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Verdeel de salade over de onderste helften, beleg met de plakjes radijs en leg er de kapjes op.

Bron: Koken met de Keurslager, 2001, jaargang 15, nr. 90

Ingrediënten

250 gram beenham in dikke plakken
4 bosuitjes
2 eetl. cr?me fra?che
2 eetl.?mayonaise
1 eetl. tomatenketchup
1/2 theel. gedroogde Italiaanse kruiden
zout en versgemalen peper
1 bosje radijs
4 Italiaanse bollen

Keukengerei

Kom