Italiaanse rollade

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 30-60 minuten
  • Italiaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius. Snijd het vlees open of laat het de Keurslager doen. Bestrooi het rondom met zout en peper. Smeer het vlees in met pesto. Verdeel dan de rucola erop. Bedek de sla weer met de plakjes Parmaham en tot slot de gedroogde tomaten. Rol het geheel op en bind het op als rollade met het touw. Bak de rollade in circa 35 minuten bruin en gaar. Laat afgedekt nog 10 minuten staan en snijd de rollade dan in in dikke plakken.

Bron: Koken met de Keurslager nr 08-2007

Ingrediënten

1 stuk varkensfilet van ongeveer 600 g
zout en peper
2 el pesto
1 handje rucola
6 plakjes Parmaham
100 g gedroogde tomaat

Keukengerei

stukje rolladetouw