Kalfsrolladerolletjes met tonijnmayonaise

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Tussendoortje
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Laat een blikje tonijn op olie uitlekken en prak de vis fijn met een vork of maal het glad in de keukenmachine met een eetlepel mayonaise en een
zongedroogd tomaatje, peper en zout. Laat de kalfsrollade iets dikker snijden en leg de plakjes op het werkblad. Leg op elk plakje vlees een lepeltje tonijnmayonaise. Dek af met een paar blaadjes rucola. Vouw het vlees eromheen en serveer op een crostini (geroosterd stukje stokbrood)

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 3

Ingrediënten

1 blikje tonijn op olie
1?eetlepel mayonaise
1 zongedroogd tomaatje
peper en zout
kalfsrollade
blaadjes rucola
een crostini (geroosterd stukje stokbrood)

Keukengerei

Keukenmachine of kom