Kalfsrolletjes met champignons en ansjovis

  • 4 personen
  • Hapjes
  • 0-20 minuten
  • Spaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Bak de champignons even bruin in een beetje olijfolie.

Hak de knoflook en voeg deze toe en breng op smaak met peper en zout. Blus de champignons af met de sherry.

Haal ze uit het vocht en leg op ieder plakje rollade een champignon en een half plakje ansjovisfilet. Rol ze op.

Verwarm ze even in het vocht van de champignons en serveer ze direct met wat peterselie.

Bron: Proef...nr. 6 2010

Ingrediënten

12 plakjes gebraden kalfsrollade
12 kleine champignons (of 6 grote gehalveerd)
6 ansjovis filets (gezouten in olie)
1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
1 teentje knoflook (uit de knijper)
2 eetlepels olijfolie
1/2 dl medium sherry
prikkertjes