Kapucijnerschotel met Zeeuws spek en pekelvlees
- 4 personen
- Zeer makkelijk
- Hoofdgerecht
- 0-20 minuten
- Nederlands
Stap 1
Verwarm de boter in een braadpan. Spoel de zilveruitjes en de kapucijners af in een vergiet en laat ze goed uitlekken.
Stap 2
Hak de rozemarijnblaadjes en knoflook fijn en bak ze zachtjes in de boter, voeg de uitgelekte bonen en uitjes toe en roer goed door.
Stap 3
Leg de vleeswarenplakjes er losjes bovenop en laat met het deksel op de pan zachtjes doorwarmen. Lekker met aardappelpuree of rijst.
8 plakken pekelvlees, ca. 200 g (iets dikker gesneden)
50 g boter
4 el. zilveruitjes
1 blik kapucijners van 500 g
1 takje verse rozemarijn, alleen de blaadjes
1 teentje knoflook
Braadpan Vergiet