Stap 1
Maak eerst de saus door de masala-kerrie met cayennepeper, chilipoeder en tomatenpuree met een scheut water tot een papje te roeren.
Stap 2
De gesnipperde uien in wat olijfolie aanfruiten. Wanneer de uien lichtbruin zijn, het masala-mengsel toevoegen. Gas hoger zetten en mengsel in circa 3 minuten gaar maken. Met lepel blijven roeren om aanbakken te voorkomen.
Stap 3
In een andere pan drumsticks aanbraden. Vervolgens de uien, de kruiden en het masala-mengsel erbij voegen. Daarna scheut voor scheut de wijn toevoegen. Goed roeren, zodat alle ingredi?nten zich goed mengen. Een uur laten sudderen.
1 kilo drumsticks
2 grote uien, gesnipperd
olijfolie
1/2 bol knoflook, in kleine plakjes
1 tl majoraan
1 tl tijm
2 el paprikapoeder
zout
1/2 fles rode wijn
Voor de masala-saus:
2-3 el masala-kerrie
1 tl cayennepeper
1 tl chilipoeder
blikje tomatenpuree
Braadpan