Stap 1
Braad de kipfilets in de braadboter in een grote koekenpan aan beide kanten mooi bruin. Schep ze in een ovenschaal en bestrooi ze met wat zout en peper.
Snipper intussen de ui en de knoflook en laat de ui in de braadboter fruiten tot de snippers beginnen te kleuren. Laat de knoflook en de kruiden kort mee fruiten. Schep de witte boontjes met de tomatensaus door het uimengsel en breng op smaak met de azijn en wat zout en peper. Schep het bonenmengsel over de kipfilets. Tot zover kan het gerecht desgewenst worden voorbereid en afgedekt op een koele plaats worden bewaard.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200?C. Schep het paneermeel en de geraspte kaas door elkaar en strooi dit mengsel over de boontjes. Schuif de schaal 20 minuten in de voorverwarmde oven tot er een mooi goudbruin korstje op zit. Schakel eventueel de laatste 5 minuten de ovengrill in. Geef er knapperig bruin brood en een salade bij.
4 halve kipfilets
40 gram braadboter
zout en versgemalen peper
1 grote ui
1-2 teentjes knoflook
2 theel. gedroogde gemengde Proven?aalse kruiden
1 groot blik of 2 kleine blikken witte bonen in tomatensaus (samen 800 gram)
2 eetl. balsamicoazijn
3 eetl. paneermeel
3 eetl. versgeraspte belegen Goudse kaas
Koekenpan Ovenschaal