Knapperige drumsticks

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Tussendoortje
  • 30-60 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breng de bloem op smaak met wat zout en peper en wentel de drumsticks er doorheen. Besprenkel ze met wat water en wentel ze nog een keer door de bloem.

Klop de eieren los, roer de fijngesneden kruiden erdoor en haal
hier de drumsticks doorheen.

Schep de broodkruimels en de Grana Padano door elkaar en wentel de drumsticks hierdoor.

Leg de drumsticks op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze afhankelijk van de dikte in ongeveer 30 a 45 minuten gaar, bruin en krokant.

Bron: Proef 4 2014

Ingrediënten

8 drumsticks
200 g brood, vermalen (in de keukenmachine)
100 g bloem
2 eieren
3 eetlepels basilicum, fijngesneden
3 eetlepels peterselie, fijngesneden
3 eetlepels tijm, fijngesneden
80 g Grana Padano (harde Italiaanse kaas), grof geraspt