Koude pastaschotel

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 30-60 minuten
  • Zomer
Aan de slag

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar volgens de
bereidingswijze op de verpakking.
Spoel na met koud water.

Maak een saus van de knoflook,
komkommer, Griekse yoghurt,
augurken en mayonaise.

Snijd de chorizo, salami, ham, prei
en bosuitjes in kleine stukjes. Schep
dit in een kom en meng het geheel
goed door.

Schep alles in een grote schaal en
bestrooi het met de ma?s, bieslook
en pijnboompitjes.

Ingrediënten

300 g fusilli
100 g chorizo
100 g salami
2 plakken ham
1 blikje ma?s
1 kleine prei
2 bosuitjes
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 komkommer, geraspt
100 ml Griekse yoghurt
50 ml mayonaise
4 augurken, in kleine blokjes
50 g bieslook, fijngesneden
30 g pijnboompitten