Krokante cornflakes drumsticks

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Tussendoortje
  • > 60 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breng de drumsticks op smaak met zout en peper.

Zet drie schalen klaar: meng de bloem met cayennepeper in een aparte schaal, klop de melk en eitjes in de tweede schaal en meng de cornflakes in de derde schaal met de peterselie.

Haal de drumsticks eerst door de bloem, dan door het eimengsel en daarna door de cornflakes en leg ze vervolgens op een ovenschaal.

Meng de boter met het citroensap en sprenkel dat over de drumsticks. Bak ze, afhankelijk van de dikte, in ongeveer 30 a 45 minuten gaar in de oven.

Bron: Proef 4 2014

Ingrediënten

8 drumsticks
3 eetlepels bloem
1 theelepel cayennepeper
6 eetlepels melk
2 eieren
100 g cornflakes
50 g boter, gesmolten
Sap van 1 citroen
Half bosje peterselie, gesneden