Krokante kipsticks

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 20-30 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in repen van 2 centimeter. Bestrooi ze met zout en peper. Klop de eieren in een diep bord los met de melk. Doe in een ander bord de bloem en in het derde bord het paneermeel samen met de Parmezaans kaas. Wentel de kiprepen eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel. Verwarm de boter en olie in een koekenpan en bak de kipsticks in circa 5 minuten goudbruin. Serveer direct. Lekker met currysaus en een salade.

Bron: KmdK 09-2008

Ingrediënten

500 g kipfilet
zout en versgemalen peper
2 eieren
2 el melk
4 el bloem
100 g paneermeel
40 g Parmezaanse kaas
2 el boter
4 el olie

Keukengerei

Koekenpan