Kruidenflensjes met een mousse van beenham

  • 4 personen
  • Voorgerecht
  • 30-60 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd de beenham heel fijn.

Klop de slagroom en meng de beenham erdoorheen.
Breng het mengsel op smaak met peper en zout en zet
het een half uur in de koelkast.

Maak een beslag van de melk, eieren en bloem. Hak de
tuinkruiden fijn en voeg deze bij het beslag.

Smelt de boter en bak de pannenkoekjes. Steek de pannenkoeken
uit in cirkels van ongeveer 10 cm doorsnede.

Vul de rondjes met wat beenhammousse en vouw ze
dicht. Garneer het bord met de cress.

Ingrediënten

4 plakjes beenham
100 ml slagroom
2 eetlepels verse tuinkruiden
250 ml halfvolle melk
125 g bloem
2 eieren
20 g boter
2 bakjes cress, in verschillende kleuren