Lamslapjes met pistache en peperkorrels

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Maal in een vijzel of kruidenmolen de pistachenoten met de peperkorrels en pimentbessen fijn. Voeg het broodkruim toe.

Stap 2
Bestrijk de lamslapjes met de mosterd en rol ze door het kruidenmengsel.

Stap 3
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de lamslapjes 12 minuten in de oven. Haal ze uit de oven en laat ze op een warme plaats nog een minuut of 10 staan.

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 4

Ingrediënten

4 lamslapjes van de bout van 200 gram per stuk
50 gram gepelde pistache noten
30 gram witte peperkorrels
10 gram pimentbessen
100 gram vers broodkruim
1 eetlepel grove moster

Keukengerei

Vijzel of kruidenmolen