Lauwwarme salade met biefstuk en lychees

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 20-30 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stoom de broccoliroosjes beetgaar en blancheer de haricots verts. Kruid het vlees met zout, peper en het korianderpoeder.

Verdeel de lauwe groenten met de waterkers en de lychees over vier borden en garneer met de lente-?ui en pecannoten. Besprenkel met olijfolie en kruid met een theelepel zout en versgemalen peper.

Bak de biefstukken 2-?3 minuten per kant en blus af met de sojasaus. Trancheer de biefstuk en verdeel over de salade. Druppel er wat van de braadjus met sojasaus overheen.

Bron: Proef 6 2014

Ingrediënten

4 biefstukken van ca. 125 g
250 g haricotsverts, schoongemaakt
1 broccoli, in roosjes
3 lente-uien, in schuine ringen
1 bosje waterkers
250 g lychees, gepeld en ontpit
80 g pecannoten, grof gehakt
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel korianderpoeder