Minihamburgertjes met truffelmayonaise

  • 0 personen
  • Makkelijk
  • Hapjes
  • 30-60 minuten
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Rooster het brood en steek uit elk sneetje 4 rondjes van ongeveer 4 cm doorsnee.

Meng het gehakt met het broodkruim, sjalotjes, ei, mosterd, worcestersaus en
tomatensaus en maak er 12 hamburgertjes van. Gril deze in een grillpan tot ze gaar zijn.

Bouw de hamburgertjes: pak eerst een sneetje brood, leg daarop wat sla, wat ketchup, de burger en tot slot wat van de truffelmayonaise en een plakje augurk.

Ingrediënten

400 g rundergehakt
6 sneetjes casinobrood
25 g broodkruim
3 sjalotjes, fijngesneden
1 ei
1 eetlepel mosterd
1 eetlepel worcestersaus
1 eetlepel tomatensaus
1 eetlepel ketchup
20 g sla
12 augurkjes, in plakjes
2 eetlepels truffelmayonaise