Minipizza met salami en kaas

  • 4 personen
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden.

Bekleed de bakplaat met bakpapier of vet deze goed in.

Rol het deeg uit. Vorm er minimaal 4 vierkante pizzabodems van. Rol de rand iets op of vouw deze dubbel. Leg de deegbodems op de
bakplaat.

Verdeel de salami over het deeg. Bak de minipizza?s 5 minuten in het midden van de oven.

Klop de eieren met de melk, de bieslook en peper. Giet het eimengsel over de salamireepjes en strooi de kaas erover.

Bak de pizza?s nog ca. 10 minuten in de oven totdat het ei gestold en de kaas gesmolten is.

Bron: Proef 8 2014

Ingrediënten

1 blik pizzadeeg (ca. 270 g)
150 g dikke plakken salami, in reepjes
5 eieren
3 eetlepels melk
2 eetlepels gehakte bieslook
100 g geraspte Gruy?re kaas