Miniquiches

  • 0 personen
  • Makkelijk
  • Bijgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200?C.

Stap 2
Roer alle ingredi?nten door elkaar en schep het mengsel in de saladecups (maak ze niet te vol, want het mengsel gaat tijdens het bakken rijzen).

Stap 3
Zet de cups op de bakplaat en laat ze in 15-20 minuten goudbruin bakken. Serveer ze warm.

Bron: Koken met de Keurslager, 2003, jaargang 17, nr. 6

Ingrediënten

50 gram fijngesneden ontbijtspek
1 doosje papieren cups of saladecups (Jos Poell)
1 ei
60 gram geraspte kaas
2 eetl. fijngesneden prei of bosui
60 gram cr?me fra?che of 4 eetl. kookroom
1 theel. kerrie
zout en versgemalen peper

Keukengerei

Kom