Omeletrolletjes met zalm en beenhamsalade

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Brunch
  • 0-20 minuten
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een grote koekenpan. Klop de eieren los met de melk, zout en peper en bak er twee goudbruine omeletten van. Leg de omeletten op grote borden en laat ze afkoelen. Beleg de ene omelet met beenhamsalade en de ander met zalm. Bestrooi ze beide met de tuinkers en rol de omeletten strak op. Rol in vershoudfolie en leg ze een uurtje in de koelkast. Snijd de omeletrollen in dikke plakken en serveer direct.

Bron: Koken met de Keurslager nr 10-2007

Ingrediënten

100 g beenhamsalade
2 el vloeibare boter
6 eieren
3 el melk
zout en peper
100 g gerookte zalm
1 bakje tuinkers, gewassen en uitgelekt
vershoudfolie

Keukengerei

koekenpan vershoudfolie