Ossenhaas Lucullus

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 20-30 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 250 graden Celsius. Leg de biefstukjes op een stuk aluminiumfolie wat groot genoeg is om een pakketje van te vouwen. Wrijf de biefstukken in met zout, peper, majoraan en paprikapoeder en verdeel de tomaatjes eromheen. Giet nog een beetje olijfolie over het vlees en vouw het folie goed dicht. Leeg de pakketjes in een ovenschaal en laat ze 10 minuten bakken. Vouw dan het folie open en laat nog 6 minuten iets bruiner bakken. Serveer de pakketjes in zijn geheel of trancheer de biefstuk en serveer met de tomaatjes en de jus.

Bron: Koken met de Keurslager nr 04-2007

Ingrediënten

4 haasbiefstukjes
zeezout en peper uit de molen
1 tl majoraan
1 tl paprikapoeder
1 doosje kerstomaatjes, gehalveerd
2 el olijfolie

Keukengerei

aluminiumfolie