Paaspizzaslice met vleestopping

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Italiaans
  • Pasen
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200◦C. Haal het deeg uit de verpakking en snijd het in 8 stukken van circa 8 cm. Leg ze op een ingevette bakplaat. Besmeer ze met de tomatensaus en verdeel er de reepjes mozzarella over. Snijd de vleeswaren in reepjes en verdeel ze over de mozzarella. Bak de pizzaatjes 10 minuten. Serveer direct met een dotje mascarpone en een plukje rucola.

Bron: kOken met de Keurslager nr 03-2007

Ingrediënten

50 g spinata romana
50 g parmaham
1 pak pizzadeeg met saus, (daneroles)
1 bol buffelmozzarella, in reepjes
1 el oregano
4 el mascarpone
rucola

Keukengerei

bakplaat

Vragen?