1.Verwarm twee eetlepels sesamolie in een wok en schroei de biefstukpuntjes snel rondom dicht. Bestrooi ze met peper en zout, haal ze uit de wok en houd het vlees warm onder aluminiumfolie.
2.Voeg een eetlepel sesamolie toe aan het braadvocht en bak hierin de rode ui, de paprika, de peper en de paddenstoelen. Doe er 25 gram roomboter bij en laat die smelten. Voeg de paksoi toe en laat deze iets slinken. Breng dit op smaak met vissaus en limoensap, schep er de biefstukpuntjes en pinda’s door en serveer het geheel als eenpansgerecht.
400 g biefstukpuntjes
3 eetlepels sesamolie
1 rode ui, in halve ringen
1 rode paprika, in reepjes
1 grote paksoi, in grove stukken
1 rode peper, zonder zaadlijsten, fijngesneden
250 g gemengde paddenstoelen, grofgesneden
Roomboter
2 eetlepels vissaus
1 limoen, het sap
Peper en zout
100 g ongezouten pinda’s